US tafeltennis US Open 2023 – 9 sep 2023

US Open 2023 – 9 sep 2023

Beste tafeltennissers,

9 September aanstaande zal de Sport Europe US Open 2023 plaatsvinden. Het toernooi zal plaatsvinden in de Amstelcampushal, Tweede Boerhaavestraat 10, Amsterdam. Om 9 uur wordt de zaal geopend en om 10 uur start het toernooi.

Speelwijze
De indeling zal ook dit jaar niet op licentie zijn, maar op basis van ELO-rating. Er wordt gespeeld in 4 klassen in meerkampen van bij voorkeur 6 personen. Na de meerkampen gaan de nummers 1 en 2 van ieder poule door naar het hoofdtoernooi, waar volgens het afvalsysteem gespeeld wordt. Bij gelijk eindigen van twee of meer personen in de meerkamp is de meerkamp regel van toepassing. Wedstrijden zijn best of 5 met games tot de 11.

Inschrijfgeld
Deelname voor het toernooi kost 12,50. Besluit je ook mee te genieten van een heerlijke maaltijd dan komt daar nog 12,50 euro bij. De betaling vind gelijktijdig plaats met de inschrijving via toernooi.nl

Inschrijven
Inschrijven voor het toernooi kan via deze link.

Sluitingsdatum
De inschrijving is geopend tot woensdag 6 september of zodra het maximaal aantal deelnemers van 144 bereikt is.

Prijzen
Voor de winnaar en de runner-up in de hoogste klasse is het prijzengeld vastgesteld op € 150 en € 75. In de andere klassen zijn er cadeaubonnen te winnen van Sport Europe.
De prijsuitreiking vindt plaats na afloop van het toernooi in het Amstelcampus Café.

Parkeren
Bij de Amstelcampushal is het de hele dag betaald parkeren. De parkeertarieven zijn hoog, 6 euro per uur. Tegenover de hal zit Q-Park Centrum Oost. Dagkaart op zaterdag kost € 15. Met openbaar vervoer zijn we prima te bereiken.

Buffet
Om 18.30 zal er voor een chinees buffet worden gezorgd, waar men tegen een betaling van € 12,50 gebruik van kan maken. Deze dient gelijktijdig met de inschrijving te worden betaald. Het buffet biedt ook voldoende vegetarische keuze.

Feest
Na afloop van het toernooi zal er aansluitend een feest zijn met muziek. Dit feest duurt tot uiterlijk 02.00 uur.

Voor meer informatie kun je mailen naar sporteuropeusopen@gmail.com.