US tafeltennis toernooi EK Kraak toernooi 14 juni, 20:00 uur

EK Kraak toernooi 14 juni, 20:00 uur


EK Kraak 2024

Beste tafeltennisvrienden,

Met groot enthousiasme nodigen we jullie uit voor een speciaal toernooi… het EK Kraaktoernooi!

Vernoemd naar Erwin en Karin. Dit toernooi is extra bijzonder omdat we de liefde vieren – Erwin en Karin zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt!  Dit toernooi is dus niet alleen een kans om je (door)roemskills te laten zien, maar ook om samen te komen en het geluk van Erwin en Karin te vieren. We zullen zorgen voor veel “Je kijkt er door naar buiten”, “dubbele punten” en absurde natjes.Als je zover bent gekomen met lezen en nog steeds niet weet wat een kraaktoernooi is, geen probleem, de regels staan hier. Het gaat om kaarten en niet om pingpongen. Je hebt dus nog ruim de tijd om je voor te bereiden en bovendien is er de mogelijkheid om de App te downloaden in de Apple of Google Play store en te oefenen. Dan kan je de legendarische US groep joinen met eeuwige legendes “Erwin Resultaat” en “karin1234”.

Wanneer? Zet de datum alvast in je agenda: 14 juni, start om 20:00
Waar? Onze vertrouwde club (Amstel Campus Hal). Zorg dat je erbij bent!

Hoe doe je mee? Op tijd aanwezig zijn op vrijdag de 14e. Wees er snel bij, want het speelschema wordt bepaald op basis van de deelnemers. US 1 heeft de agenda helemaal leeg gespeeld en is er voltallig bij! Wie volgen?

Heb ik een speelpartner nodig? Nee! We gaan ouderwets loten en spelen een aantal ronden met verschillende partners

Wij hopen jullie allemaal te zien op het EK Kraaktoernooi voor een onvergetelijke avond. Kom om te kraecken, (door)roemen en jassen. Laten we er samen een schitterende avond van maken!

Met sportieve groet,
US tafeltennis – Team 1 (trio)