US tafeltennis Uncategorized 2023: Een goed begin!

2023: Een goed begin!Het jaar is nog maar net begonnen, maar wat begint die goed! Het is voor sommige leden een kleine speurtocht om de zaal binnen de Wethouder Duranhal te vinden. Maar als je er eenmaal bent is het genieten en kan er weer heerlijk gepongd worden. De verlengde training van Bettine valt goed in de smaak en na het harde werk is dat biertje bij ’t Wapen nog lekkerder!

Verder is de samenwerking tussen TTV Diemen en US officieel gestart. Om dit te vieren zijn we het seizoen begonnen met een kennismakingstoernooi. Een kleine variatie op het US dubbeltoernooi die normaal in januari plaatsvind. De koningstafel met meerdere partneruil momenten was een succes! Blijkbaar is Oto de beste partner, hij was in ieder geval erg vaak op de koningstafel te vinden.

Maar dat is nog niet alles, op onze andere (nieuwe) locatie is de inrichting compleet! Met een aantal nieuwe tafels, speelveldafzettingen en telborden van Heemskerk was de zaal precies op tijd klaar voor ons eerste duo-team om te shinen bij hun eerste wedstrijd die ze met een keurige 3-2 overwinning hebben afgerond.

Iets met een goed begin is het halve werk? Als dit het geval is kijken we uit op een beremooi jaar!

Vanavond komen Team 6, 8, en DUO 2 in actie bij een uitwedstrijd. Voor Team 7 is de competitie dinsdag al gestart. Helaas met een tegenslag van 7-3, maar dan is er in ieder geval ruimte om te groeien. Team 1, 2 en 3 gaan morgen om 17.00 uur van start in de zaal van Diemen. Kom dus vooral kijken! Team 5 mag ook spelen, maar dan in Enkhuizen en team 4 geniet nog even van een vrije week.