US tafeltennis Uncategorized Einde samenwerking US en Tempo Team – Afscheidsfeestje 19 november 2022

Einde samenwerking US en Tempo Team – Afscheidsfeestje 19 november 2022(English: see below)

Na al die mooie jaren stopt de samenwerking van US en Tempo Team en gaan we de zaal verlaten. We hebben aardig wat memorabele momenten opgebouwd op zowel de Zuidelijke Wandelweg als de President Kennedylaan; het samen eten na de wedstrijd, tal van clubkampioenschappen, oliebollentoernooien en dubbelkampioenschappen, de live optredens van eigen leden, late avonden aan de bar met dobbelen, klaverjassen en pubquizen, opgebloeide US liefdes, verjaardagsfeestjes en kampioenschappen. Voor een kleine terugblik op het verleden hebben we een aantal mooie plaatjes verzameld, al was het erg lastig kiezen uit het flinke repertoire dat we in al die jaren hebben opgebouwd.

Vanaf januari 2023 starten wij met de samenwerking met TTV Diemen en gaan wij gebruik maken van de Wethouder F.B. Duran hal. De gebruikelijke training van de woensdagavond wordt verplaatst naar de dinsdag. Hier zal Bettine Vriesekoop aan beide groepen 1,5 uur training geven van 19.00 tot 20.30 uur en van 20.30 tot 22.00 uur. De competitie vanaf de 1ste klasse zal ook hier op zaterdag worden gespeeld. We moeten helaas afscheid nemen van de eigen gekookte maaltijden op zaterdag, maar kunnen wel gaan genieten van de daghap die Het Wapen van Diemen voor ons zal bereiden.

Voordat het zover is krijgen we op zaterdag 19 november de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen waar we waardig afscheid zullen nemen van onze huidige locatie. Team 2, 3 en 4 zullen op deze dag in actie komen. Waarna we het seizoen traditioneel afsluiten met boerenkool van de “Neutjes” voor een goede bodem voor het Farewell Karaoke feest!

Kom samen met ons herinneringen ophalen, liedjes zingen en dansen om deze mooie periode af te sluiten!

English

After many years the collaboration between US and Tempo Team is coming to an end. We have collected many memorable moments on the Zuidelijke Wandelweg as well as on the President Kennedylaan; eating together after the games, club championships and fun tournaments, live performances of our own members, late nights at the bar playing dice and card games, birthday parties and multiple championships. For a short trip down the memory lane we’ve collected some pictures. Even though it was hard to choose from the reportoire we have gathered over the years.

From January 1st we start a collaboration with TTV Diemen in the Wethouder F.B. Duran hall. The usual training of Bettine will move to Tuesday where she will give two training sessions of 1.5 hour, from 19.00-20.30 and 20.30-22.00 h. The competition of the first class and higher will be played here on Saturday as well. We have to say goodbye to the homemade meals on Saturday. However Het Wapen van Diemen will prepare “a meal of the day” which we can enjoy after the game.

Before that, we’re having the last home game of the season on November 19th where we will have a farewell party afterwards. Team 2, 3 and 4 will play on this day. Traditionally we end the season with a farmers cabbage stew of “the Neutjes” which will prepare us for the Farewell Karaoke party.

Come Join us on this farewell party to bring back memories, sing and dance and to close this beautiful era.