US tafeltennis Uncategorized Open Avonden Voor Studenten | Open Student Nights

Open Avonden Voor Studenten | Open Student Nights(English: see below)

Wat leuk! Je bent net begonnen aan een nieuwe studie in onze mooie hoofdstad. Nu rest er nog één ding: nieuwe connecties opbouwen in deze bruisende omgeving. Hoe kun je dit nog makkelijker doen dan met een lekker potje pingpong?

Neem dus een kijkje bij US de studenten tafeltennisvereniging. De sportvereniging waarbij gezelligheid voorop staat en iedereen presteert op zijn/haar eigen niveau.

We organiseren open trainingsavonden op de volgende dagen:
Maandag 5 september
Woensdag 7 september
Donderdag 8 september
Maandag 12 september
Woensdag 14 september
Donderdag 15 september

Op maandagavonden wordt er “vrij gespeeld” in de Amstelcampushal. Op deze avond wordt er geen groepstraining gegeven. De aanwezige leden spelen wedstrijdjes tegen elkaar en genieten na afloop van een drankje en hapje in de kantine.

Op woensdagavond wordt er op locatie Tempo Team training gegeven door Bettine Vriesekoop. Er zijn twee trainingsgroepen. Van 19.00-20.00 uur trainen de beginnende tafeltennissers en competitiespelers tot 2e klasse, van 20.00-21.00 uur spelers van 2e klasse en hoger. Vanaf 21.00 uur wordt er vrijgespeeld. Ook hier kan er na de training worden genoten van een lekker drankje.

Op donderdagavond vindt er van 19.30-21.00 uur een studententraining plaats op locatie Science Park. Deze is voornamelijk gericht op beginnende spelers waarbij er wordt gefocust op de basistechnieken binnen tafeltennis. Vanaf 21.00 tot 22.30 uur kan er wederom worden vrijgespeeld waarbij je de net aangeleerde moves kunt uittesten op je clubgenoten! Ook hier wordt een lekker drankje en hapje niet uitgesloten.

Je kunt op bovenstaande dagen vrijblijvend meespelen om te kijken of tafeltennis een sport voor jou is en onze club bij je past.

Tot snel!

English

You just started a new study in a new city and maybe even in a new country! Now it is time to build your connections in this new and exiting environment. Joining a sportclub, like US table tennis, is the perfect way do this!

At out club the social side is key, we are fanatic at our game, but everyone performs at their own level and enjoys a drink after the training session.

We organise open training nights to give you a feeling of our club on the following evenings:
Monday 5 September
Wednesday 7 September
Thursay 8 September
Monday 12 September
Wednesday 14 September
Thursday 15 September

On Monday nights there is “free play” from 19.00 until 21.30h at the Amstelcampushal (Tweede Boerhaavestraat 10, Amsterdam). This is near Weesperplein (Metro 51, 53, 54, trams 7 & 10). No organised training sessions take place at this location. However, you can practice your moves and play matches against other players. The group finishes the night with a drink at the bar.

On Wednesday training sessions are organised for beginners to advanced from 19.00 until 20.00h and for advanced to expert at 20.00 until 21.00h. After 21.00h the hall is open for free play for all club members. This is at Tempo Team (Zuidelijke Wandelweg 43 in Amsterdam). Also here the bar is open for a cold drink after the training session.

On Thursday nights a student training is organised from 19.30 – 21.00 h at Universum (Science Park 306, Amsterdam). From 21.00 – 22.30 there is time for free playfor all members, where you can test your new moves on the other players. As you could see during the IntreeGames, also this location has a nice bar to relax after playing.

During the 2 weeks of Open Student Nights you can try out for free to see if sport table tennis as well as our club suits you before you decide if you want to become a member.

See you soon!