US tafeltennis Uncategorized Training en vrijspelen

Training en vrijspelen

Lieve leden,

Afgelopen dinsdag hebben we de ALV gehad (de notulen volgen aankomende week). We hebben tijdens de vergadering besloten dat er vanaf maandag 14 september training gegeven gaat worden door Philip Stove aan de eerste groep (de pingpongers van beginner tot tweede klasse).

De training vindt plaats van 19.00 tot 20.00. Wil je meedoen met de training, zorg dan dat je om 18.30 aanwezig bent om te helpen met het opzetten van de tafels. Er zijn 6 tafels beschikbaar voor de training. Philip is er zelf iets voor 19.00, dus zorg ervoor dat je tegen die tijd bent ingespeeld.

Voor het vrijspelen tussen 18.30 en 20.00 zijn er 3 tafels beschikbaar. En van 20.00 tot 21.30 zijn er 9 tafels beschikbaar.

Op woensdag is de zaal van TempoTeam van 19.00 tot 20.00 beschikbaar voor de eerste groep (tot 2e klasse). En van 20.00 tot 21.00 voor de tweede groep (vanaf de 2e klasse). Vanaf 21.00 is de zaal voor iedereen beschikbaar.

Sta je nu op een tijdstip die niet overeenkomt met bovenstaande, dan willen we je verzoeken om je reservering te wijzigen.
Daarnaast willen we je erop wijzen dat je voor één uur per avond mag reserveren. Daarna kom je op de reservelijst.

Inschrijfformulier

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Groet,
Het bestuur